Webdesign Heiloo

Wilt u gevonden worden op het internet? Een eigen website voor uw bedrijf, instelling of initiatief ligt dan voor de hand. Webdesign I-Connect Heiloo gaat voor u aan het werk en kan voor een aantrekkelijk bedrag een website opleveren. Het onderhoud van uw site kan eveneens door ons verzorgd worden.

Design naar keuze

Wanneer u besluit om een website te laten maken bij I-Connect zullen wij met u meedenken over het design dat u in gedachte heeft. Heeft u nog geen idee over de grafische vormgeving? Aansluitend op uw wensen kan er gezocht worden naar een passend ontwerp.

Aantrekkelijke responsive website

Steeds meer internetgebruikers bekijken websites op tablet of smartphone. Onze sites zijn zodanig van ontwerp dat ze uw informatie op alle apparatuur op overzichtelijke wijze tonen. De website zal zich aanpassen aan de schermgrootte en instelling van het apparaat waar vanaf de site benaderd wordt.

Websites in WordPress

I-Connect bouwt sites op basis van WordPress, een algemeen en veelgebruikt beheersysteem waarmee de inhoud van uw website op eenvoudige wijze kan worden bijgewerkt, zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

Indien gewenst kunnen wij u instrueren zodat u uw website na oplevering door ons zelf up-to-date kunt houden.[/vc_column_text]

Wij hebben samengewerkt met:

Onderhoud van uw website

Als gewenst neemt I-connect u het websiteonderhoud uit handen. Vraag gerust naar onze aantrekkelijke tarieven. Onderhoud is mogelijk bij websites die gebaseerd zijn op WordPress of Joomla.

Zoekmachine optimalisatie

Webdesign I-Connect houdt rekening met de vindbaarheid van uw website via Google. Structuur en zoekwoorden worden zodanig aangepast dat uw site optimaal vindbaar is en een goede positie krijgt in de lijst met zoekresultaten.

Recent opgeleverde websites:

[/vc_column][/vc_row]

Geïnteresseerd?

Kom langs of bel/email ons (zie deContact pagina).