Computer reparatie

PC- en laptopreparatie I-Connect

Het kan iedereen gebeuren. Uw eigen PC of laptop werkt opeens niet meer naar behoren:
Uw machine is traag geworden, Windows start niet meer op, u bent uw wachtwoord vergeten.
I-Connect reparatie pakt uw computerprobleem bij de bron aan. We zijn een leer-werkbedrijf en kunnen onze service tegen zeer gunstige tarieven aanbieden, in de meeste gevallen bent u niet meer dan 25 euro kwijt, ons starttarief bedraagt 10 euro.

Onze werkwijze

Bij problemen met Windows kiest de reguliere ICT-reparateur vaak voor herinstallatie en backup van data. Dit is al gauw vrij kostbaar. I-Connect computerreparatie probeert uw Windowsprobleem op te lossen zonder dat herinstallatie en backup nodig zijn; we hebben voldoende kennis en ervaring in huis om in de meeste gevallen een succesvol resultaat te boeken.

U komt bij ons langs en neemt uw defecte machine mee. Bij de intake kijken we samen naar uw computerprobleem. U legt in eigen woorden uit wat er aan de hand is terwijl uw computer bij ons op de reparatietafel staat. Zo krijgen we inzicht in de aard van het probleem. Hierna zoekt een medewerker van I-Connect computerreparatie gericht naar de probleemoplossing. Onze medewerker neemt de tijd en geeft bij inschatting aan wanneer u uw computer kunt ophalen.
We bellen u wanneer uw machine gereed is en kan worden opgehaald. Voordat we de gerepareerde machine aan u meegeven laten we nog even zien welk resultaat bij de reparatie is behaald en vragen of u tevreden hiermee bent.

Herinstallatie van software: gratis Linux als alternatief

Als nodig kan I-Connect computerreparatie uw software – Windows en programmatuur – opnieuw installeren. Het is hierbij wel van belang dat, als het gaat om betaalde software, u hiervan de door u zelf aangeschafte installatie-cd’s- of dvd’s meeneemt.

Mocht u niet in het bezit zijn van eigen (legitieme) software, dan kunt u er ook voor kiezen om bij I-Connect Heiloo Ubuntu Linux te laten installeren, een gebruiksvriendelijk, veilig en gratis besturingssysteem, inclusief de bijbehorende software (zoals Libre Office, internetbrowser, e-mailprogramma etc.).

Wij bieden u ondersteuning en instructie bij het gebruik van Ubuntu Linux. U zult al gauw merken dat de bediening van uw Linux-PC niet zoveel anders is dan bij de Windowsmachine waarmee u gewend was te werken.

Computer reparatie in Heiloo