Iconnect Heiloo Logo
I-ConnecT Heiloo Privacy Verklaring 17-05-2018

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens door I-ConnecT Heiloo worden verzameld, en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

I-ConnecT Heiloo

I-ConnecT Heiloo is een maatschappelijk betrokken ICT-bedrijf dat bestaat uit GGZ- Clienten, vaste begeleiders en vrijwilligers. Samen leveren wij een breed aantal ICT- Diensten, bijvoorbeeld websites en reparaties van hardware.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door I-ConnecT Heiloo verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Doel Gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door I-ConnecT Heiloo. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Het versturen van nieuwsbrieven
I-ConnecT Heiloo stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je naam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van I-ConnecT Heiloo. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

02. Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met I-ConnecT Heiloo via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en projectomschrijving.

03. Analytics
De website van I-ConnecT Heiloo verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Ontvangers
De gegevens die I-ConnecT Heiloo ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

  • Mailchimp
    De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.
  • WP Solutions
    De e-mail van I-ConnecT Heiloo wordt gehost bij WP Solutions. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van WP Solutions.

Ook de website en back-ups van de website worden gehost bij WP Solutions. Gegevens die jij achterlaat op de website van I-ConnecT Heiloo zijn op de servers van WP Solutions opgeslagen.

Opslagperiode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door I-ConnecT Heiloo, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

  • Het versturen van nieuwsbrieven
    Jouw e-mailadres en naam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar [email protected]
  • Contact opnemen
    Op het moment dat je contact opneemt met I-ConnecT Heiloo via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e- mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
  • Google Analytics
    De gegevens die Google Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor 3 jaar bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.
De persoonsgegevens die door I-ConnecT Heiloo of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar I-ConnecT Heiloo. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van I-ConnecT Heiloo prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Daarnaast is het domein van I-ConnecT Heiloo ondertekend met DNSSEC. Dit is een extra hulpmiddel waarmee de ‘bewegwijzering’ van de website veiliger en vertrouwder wordt.

Jouw rechten
01. Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij I-ConnecT Heiloo vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met I-ConnecT Heiloo. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

  • Recht op rectificatie
    Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door I-ConnecT Heiloo. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.
  • Recht op overdracht
    Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij I-ConnecT Heiloo opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient I-ConnecT Heiloo al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.
  • Recht op wissen van gegevens
    Wil je niet langer dat jouw gegevens bij I-ConnecT Heiloo vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
  • Recht op het indienen van een klacht
    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat I-ConnecT Heiloo niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.
  • Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat I-ConnecT Heiloo jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via [email protected] onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, idbewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

I-ConnecT Heiloo verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van I-ConnecT Heiloo via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan I-ConnecT Heiloo de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met I-ConnecT Heiloo met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

I-ConnecT Heiloo behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer I-ConnecT Heiloo dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van I-ConnecT Heiloo te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op [email protected]

I-Connect is gehuisvest in het WBC, Kennemerstraatweg 464 te Heiloo, 2.57 2de etage.
Telefoon:072-5647061