Een website laten maken Heerhugowaard

Website laten maken Heerhugowaard- een offerte aanvragen

Website laten maken Heerhugowaard

U bent bij I-ConnecT webdesign Heerhugowaard op het juist adres. Ons webdesign bureau uit Heiloo kan uw website maken en helpt u met het online vindbaar maken.

Wij als WordPress specialist realiseren websites en webshops. De ontwerpen van ons Internet bureau worden responsive gebouwd. Dat betekent dat uw website er goed uit zal zien en goed vindbaar is op zowel PC, laptop als mobiel!

Websites in WordPress

I-Connect bouwt sites op basis van WordPress, een algemeen en veelgebruikt CMS. Met WordPress kan de inhoud van uw website op eenvoudige wijze door uzelf worden bijgewerkt, zonder technische kennis. Indien gewenst kunnen wij u leren hoe u uw website na oplevering zelf up-to-date kunt houden. Zo heeft u zelf de controle!

Maatwerk website

De websites die wij maken zijn maatwerk. Als u besluit om een website te laten maken bij I-ConnecT, zullen wij met u meedenken over het ontwerp van uw website. Heeft u nog geen idee over de grafische vormgeving? Aansluitend op uw wensen kan er gezocht worden naar een passend ontwerp. Zo komen we tot een uniek resultaat!

Responsive website

Steeds meer internetgebruikers bekijken websites op tablet of smartphone. Onze sites zijn zodanig van ontwerp dat de website zich aanpast aan het apparaat waar vanaf de site bekeken wordt. Op elk apparaat een mooie en duidelijke website. Dat is een responsieve website!

Zoekmachine optimalisatie

Webdesign I-ConnecT houdt rekening met de vindbaarheid van uw website. Structuur en zoekwoorden worden zodanig aangepast dat uw site optimaal vindbaar is en een goede positie krijgt in de lijst met zoekresultaten.

Wilt u een website laten maken of uw huidige website een nieuwe impuls geven? U bent bij I-ConnecT aan het juiste adres. Ons team kan een complete website voor uw van a tot z verzorgen. Wij kunnen alle facetten van het projecten verzorgen, maar ook een gedeelte (bijvoorbeeld SEO) van uw project verzorgen. Een website laten maken in Heerhugowaard, dat doet u bij I-ConnecT!

Wij gebruiken voor het maken van websites het CMS WordPress, het meest gebruikte CMS voor websites. Met WordPress is het mogelijk om op eenvoudige wijze uw eigen website up-to-date te houden. I-ConnecT  zal u hierin begeleiden indien nodig. Ook een eigen Woocommerce webshop kunnen wij verzorgen!

We zijn trots op de door ons gemaakte websites

Webdesign Heerhugowaard

Website laten maken Heerhugowaard

Een offerte aanvragen

  I-ConnecT is een leer-werkbedrijf onder de vleugels van de GGZ. Wij werken met unieke medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer weten?

  • Website designer Heerhugowaard
  • Webdesign bureau Heerhugowaard
  • Website laten maken Heerhugowaard
  • WordPress specialist Heerhugowaard
  • WooCommerce Heerhugowaard
  • Webshop laten maken Heerhugowaard