Dagbesteding

Bij I-ConnecT ICT dagbesteding Heiloo draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of terugkeer naar werk of opleiding. Heb jij interesse in ICT? Wil jij weer aan de slag? Onder de mensen zijn? Dan kun je bij ons terecht voor activerende begeleiding, sociale activering en re-integratie. Wij begeleiden mensen met verschillende vormen van psychische aandoeningen, justitiële of verslavingsachtergrond tijdens dagbesteding naar werk en/of opleiding.

Een zinvolle dagbesteding is voor iedereen belangrijk. Om daardoor een ritme in je dag/week te hebben, een doel om voor op te staan. Daarmee te ontdekken hoe het is om (weer) te werken in een dagritme en verschillende verantwoordelijkheden te hebben. Maar ook om sociale contacten te hebben, en af en toe eens lekker te lachen.

Wij hebben een breed aanbod van cursussen op het gebied van IT. Wat zou je willen leren? Programmeren? Photoshop? Programma’s uit het Office pakket? WordPress? Samen bekijken we de mogelijkheden!

De manier waarop je het liefst leert, verschilt van persoon tot persoon en is daarom dus zelf in te vullen. Leer je liever helemaal zelfstandig, of heb je daarnaast onze hulp nodig? Leer je uit een boek, door middel van Youtube filmpjes of via e-learning?

Bovendien is het soms zelfs mogelijk om het geleerde meteen in praktijk te brengen ten behoeve van de opdrachten die we doen voor onze klanten. Voor onze klanten beheren wij bijvoorbeeld de (technische) helpdesk van de Tele(beeld)zorg voor verschillende organisaties en realiseren we websites in WordPress. Maar dat is zeker niet het enige! Bekijk ons werk hier.

Ons doel is dan ook het creëren van een kans voor onze deelnemers, door middel van het ontdekken van hun talenten, ze te ontplooien en benutten. Dit alles op een manier die past en een zelfgekozen tempo.

Heb je interesse in ICT dagbesteding Heiloo bij I-ConnecT? Bel of mail ons! Je bent van harte welkom om eens te komen kijken.