Dagbesteding

Een zinvolle dagbesteding is voor iedereen belangrijk.

Leren

Wat zou je willen leren? Programmeren? Photoshop? Programma’s uit het Office pakket? WordPress?

Werken

Bij I-ConnecT werken we samen voor onze klanten. Op deze manier kunnen onze deelnemers ervaring opdoen en hun kennis vergroten.

Helpdesk Beeldzorg

Telefonisch, te voet, op skeelers, per fiets of met de auto zorgen wij dat Beeldzorg werkt!

Sinds een aantal jaren verzorgt I-ConnecT de technische helpdesk van de beeldzorg (telezorg) van verschillende zorgorganisaties, waaronder de GGZ en De Waerden. Onze deelnemers verzorgen de eerste installatie en zijn de helpende hand bij technische storingen. Soms lukt dat via de telefoon, maar cliënten worden ook met auto en fiets bezocht.

Het Telezorg Helpdesk team

GGZ NHN

GGZ NHN was de eerste klant waarvoor we  de telezorg helpdesk verzorgden. Inmiddels zijn er ruim 1300 gebruikers.

De Waerden

De Waerden werd in 2016 toegevoegd aan onze helpdesk. Het aantal gebruikers groeit nog steeds. We rijden inmiddels ongeveer 6000 kilometer per jaar aan helpdeskritten voor de Waerden en voor de cliënten die op Texel wonen, pakken we natuurlijk gewoon de boot!

Pilots

Naar aanleiding van het succes van de beeldzorg, lopen er inmiddels een aantal pilots bij zorgorganisaties. Het SIG en Leekerweide zijn daar voorbeelden van. Zij gebruiken de beeldzorg bij een groeiende groep cliënten en ook hen verzorgen we de helpdesk!

Webdesign Heiloo

Wij kunnen uw website van A tot Z verzorgen. Hosting, ontwerp, bouw, onderhoud en vindbaarheid hoort er allemaal bij.

Wilt u gevonden worden op het internet? Een eigen website voor uw bedrijf, instelling of initiatief ligt dan voor de hand. Webdesign I-Connect Heiloo gaat voor u aan het werk en kan voor een aantrekkelijk bedrag een website opleveren. De hosting en het onderhoud van uw site kan eveneens door ons verzorgd worden.

webdesign bij I-Connect

Design naar keuze

Wanneer u besluit om een website te laten maken bij I-Connect zullen wij met u meedenken over het design dat u in gedachte heeft. Heeft u nog geen idee over de grafische vormgeving? Aansluitend op uw wensen kan er gezocht worden naar een passend ontwerp.

Aantrekkelijke responsive website

Steeds meer internetgebruikers bekijken websites op tablet of smartphone. Onze sites zijn zodanig van ontwerp dat ze uw informatie op alle apparatuur op overzichtelijke wijze tonen. De website zal zich aanpassen aan de schermgrootte en instelling van het apparaat waar vanaf de site benaderd wordt.

Websites in WordPress

I-Connect bouwt sites op basis van WordPress, een algemeen en veelgebruikt beheersysteem waarmee de inhoud van uw website op eenvoudige wijze kan worden bijgewerkt, zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

Indien gewenst kunnen wij u instrueren zodat u uw website na oplevering zelf up-to-date kunt houden.

Zoekmachine optimalisatie

Webdesign I-Connect houdt rekening met de vindbaarheid van uw website via Google. Structuur en zoekwoorden worden zodanig aangepast dat uw site optimaal vindbaar is en een goede positie krijgt in de lijst met zoekresultaten.

.

Computer reparatie Heiloo

Voor reparatie van uw laptop of PC kunt U bij ons terecht.

Het kan iedereen gebeuren. Uw eigen PC of laptop werkt opeens niet meer naar behoren: Uw machine is traag geworden, Windows start niet meer op, u bent uw wachtwoord vergeten. I-ConnecT reparatie pakt uw computerprobleem bij de bron aan.

Voordelig

We zijn een leer-werkbedrijf en kunnen onze service tegen zeer gunstige tarieven aanbieden, in de meeste gevallen bent u niet meer dan 25 euro kwijt, ons starttarief bedraagt 10 euro.

Zonder herinstallatie

Bij problemen met Windows kiest de reguliere ICT-reparateur vaak voor herinstallatie en back-up van data. Dit is al gauw vrij kostbaar. I-ConnecT computerreparatie probeert uw Windowsprobleem op te lossen zonder dat herinstallatie en back-up nodig zijn; we hebben voldoende kennis en ervaring in huis om in de meeste gevallen een succesvol resultaat te boeken.

Werkwijze

Bij de intake neemt uw defecte machine mee en kijken we samen naar uw computerprobleem. U legt in eigen woorden uit wat er aan de hand is terwijl uw computer bij ons op de reparatietafel staat. Zo krijgen we inzicht in de aard van het probleem. Hierna zoekt een medewerker van I-ConnecT computerreparatie gericht naar de probleemoplossing. Onze medewerker geeft bij inschatting aan wanneer u uw computer kunt ophalen.
We bellen u wanneer uw machine gereed is en kan worden opgehaald. Voordat we de gerepareerde machine aan u meegeven laten we nog even zien welk resultaat bij de reparatie is behaald en vragen of u tevreden hiermee bent.

Heb je interesse in I-ConnecT?

Laten we koffie drinken!

Bel ons vandaag nog!