Een website laten maken Alkmaar

Website laten maken Alkmaar- een offerte aanvragen

Website laten maken Alkmaar

U bent bij Iconnect webdesign Alkmaar op het juist adres. Ons webdesign bureau uit Heiloo kan uw website laten maken en helpt u met het online vindbaar maken van uw bedrijf binnen Google.

Wij als WordPress specialist realiseren websites en webshops. De ontwerpen van ons Internet bureau worden responsive gebouwd, dit betekent dat uw website er goed uit zal zien en goed vindbaar is op zowel PC, laptop als mobiel!

Websites in WordPress

I-Connect bouwt sites op basis van WordPress, een algemeen en veelgebruikt beheersysteem waarmee de inhoud van uw website op eenvoudige wijze kan worden bijgewerkt, zonder dat daar technische kennis voor vereist is.Indien gewenst kunnen wij u instrueren zodat u uw website na oplevering zelf up-to-date kunt houden.

Maatwerk website

Wanneer u besluit om een website te laten maken bij I-Connect zullen wij met u meedenken over het design dat u in gedachte heeft. Heeft u nog geen idee over de grafische vormgeving? Aansluitend op uw wensen kan er gezocht worden naar een passend ontwerp.

Responsive website

Steeds meer internetgebruikers bekijken websites op tablet of smartphone. Onze sites zijn zodanig van ontwerp dat ze uw informatie op alle apparatuur op overzichtelijke wijze tonen. De website zal zich aanpassen aan de schermgrootte en instelling van het apparaat waar vanaf de site benaderd wordt.

Zoekmachine optimalisatie

Webdesign I-Connect houdt rekening met de vindbaarheid van uw website via Google. Structuur en zoekwoorden worden zodanig aangepast dat uw site optimaal vindbaar is en een goede positie krijgt in de lijst met zoekresultaten.

Wilt u een website laten maken of uw huidige website een nieuwe impuls geven? U bent bij I-ConnecT aan het juiste adres. Ons team kan een complete website voor uw van a tot z verzorgen. Wij kunnen alle facetten van het projecten verzorgen, maar ook een gedeelte (bijvoorbeeld SEO) van uw project verzorgen. Een website laten maken in Alkmaar, dat doet u bij I-ConnecT!

Wij gebruiken voor het maken van websites het CMS WordPress, het meest gebruikte voor websites. Met WordPress is het mogelijk om op eenvoudige wijze uw eigen website up-to-date te houden. I-ConnecT  zal u hierin begeleiden indien nodig. Ook een eigen Woocommerce webshop ligt binnen de mogelijkheden bij I-ConnecT.

We zijn trots op de door ons gemaakte websites

Webdesign Alkmaar

Website laten maken Alkmaar- een offerte aanvragen

  I-Connect is een leer-werkbedrijf onder de vleugels van de GGZ. Wij werken met unieke medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer weten?

  • Webdesign bureau Alkmaar
  • Website laten maken Alkmaar
  • WordPress specialist Alkmaar
  • Website designer Alkmaar
  • WooCommerce Alkmaar
  • Webshop laten maken Alkmaar