Website laten maken Heiloo

Website laten maken Heiloo – een offerte aanvragen

Wilt u een website laten maken of uw huidige website een nieuwe impuls geven? U bent bij I-ConnecT aan het juiste adres. Wij kunnen met ons team een complete website voor uw van a tot z realiseren. Wij kunnen alle facetten van het projecten verzorgen, maar ook een gedeelte (bijvoorbeeld SEO) van uw project verzorgen. Een website laten maken in Heiloo, dat doet u bij I-ConnecT!

Wij gebruiken voor het maken van websites WordPress, het meest gebruikte CMS voor websites. Met WordPress is het eenvoudig om uw eigen website up-to-date te houden. Wij zullen u hierin begeleiden indien nodig. Ook een eigen Woocommerce webshop ligt binnen de mogelijkheden bij I-ConnecT.

We zijn trots op de door ons gemaakte websites

Webdesign Heiloo

Website laten maken Heiloo – informatie aanvragen

  Website laten maken Heiloo

  Bij I-Connect webdesign Heiloo bent U op de juiste plek. Ons webdesign bureau uit Heiloo kan uw website maken en bovendien kunnen wij helpen met het online vindbaar maken van uw bedrijf binnen Google.

  Wij als WordPress specialist realiseren websites en webshops. De ontwerpen van ons Internet bureau worden responsive gebouwd, dit betekent dat de website er goed uit zal zien en vindbaar is op elk formaat beeldscherm (van telefoon tot desktop).

  Maatwerk website

  Wanneer u besluit om een website te laten maken bij I-Connect zullen wij met u meedenken over het design dat u in gedachte heeft. Heeft u nog geen idee over de grafische vormgeving? Aansluitend op uw wensen kan er gezocht worden naar een passend ontwerp.

  Responsive website

  Steeds meer internetgebruikers bekijken websites op tablet of smartphone. Onze sites zijn zodanig van ontwerp dat ze uw informatie op alle apparatuur op overzichtelijke wijze tonen. De website zal zich aanpassen aan de schermgrootte en instelling van het apparaat waar vanaf de site benaderd wordt.

  Websites in WordPress

  I-Connect bouwt sites op basis van WordPress, een algemeen en veelgebruikt beheersysteem waarmee de inhoud van uw website op eenvoudige wijze kan worden bijgewerkt, zonder dat daar technische kennis voor vereist is.Indien gewenst kunnen wij u instrueren zodat u uw website na oplevering zelf up-to-date kunt houden.

  Zoekmachine optimalisatie

  Webdesign I-Connect houdt rekening met de vindbaarheid van uw website via Google. Structuur en zoekwoorden worden zodanig aangepast dat uw site optimaal vindbaar is en een goede positie krijgt in de lijst met zoekresultaten.
  het logo van I-ConnecT

  Wie is I-Connect? I-Connect is een leer-werkbedrijf onder de vleugels van de GGZ. Wij werken met unieke medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer weten? Klik dan hier